MeerJoy

MeerJoy is in 2012 begonnen met het staan op beurzen met handgemaakte kadootjes, kaarten en woonaccessoires. Als Interieurstylist ben ik veel bezig met mijn eigen interieur en de inrichting compleet te maken met woonaccessoires, daarnaast ben ik erg creatief  en zover ik me kan herrineren al van jongs af aan. Dit wilde ik graag delen en door deze combinatie is MeerJoy ontstaan. MeerJoy is een mengsel van mijn eigen naam en mijn lieve maar zeker ook ondeugende kat Joy. 

Sinds januari 2013 ben ik onafhankelijke demonstratrice geworden voor Stampin Up. Stampin Up heeft een prachtige collectie stempels en alles is van een zeer goede kwaliteit. Naast hun grote collectie stempels bieden ze nog een uitgebreid assortiment aan van stempelkussens, papier, design papier, lint enz... en dat allemaal in de zelfde kleuren als het inkt dus dat is erg handig, je hebt altijd de juiste kleuren bij elkaar.

Ik hoop jullie te inspireren met mijn gemaakte kaarten en woonaccessoires. Reacties op me blog vind ik erg leuk om te lezen en ik kom dan ook zeker een kijkje bij jou nemen.

Mochten er nog vragen zijn kan je me altijd mailen: meerjoy@hotmail.com