Stampin 'Up bestellen

Als demonstratrice van het merk Stampin 'Up verkoop ik alle producten die Stampin 'Up aanbied. Het merk staat voor kwalitatief zeer goede stempels en hobby materialen. Heb je vragen of advies nodig over de producten van Stampin 'Up, stel ze en ik beantwoord alle vragen.

Wil je graag producten bij me bestellen van Stampin 'Up dan kan dat op twee verschillende manieren.

Je plaats een individuele bestelling. Deze mail je door naar meerjoy@hotmail.com. Je krijgt van mij dan een bevestiging met het totale verschuldigde bedrag. Als ik deze heb ontvangen bestel ik de producten bij Stampin 'Up. De verzendkosten van Stampin 'Up bedragen altijd €5,95.

De andere optie is het bestellen via een verzamelbestelling. Je besteld met meerdere mensen waardoor de verzendkosten worden gedeeld. De bestelling mail je dan voor de aangegeven datum naar meerjoy@hotmail.com. Je krijgt van mij een bevestiging met het totale verschuldigde bedrage.
Deze moet binnen zijn voor de aangegeven bestel datum. De spullen mag je als je bij mij in de buurt woont ook komen ophalen.

Een aantal dingen zijn belangrijk bij het bestellen:

- Je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres
- Het artikelnummer en de blz waar deze staat
- Naam van het product en het aantal wat je ervan wilt bestellen

Voor de stempels kan je kiezen uit rubber stempels op hout en rubber stempels op EZ Mount. Hoe kan je zien wat het verschil is in de catalogus.

Het grijze blokje met een W erin zijn rubber stempels op hout. De stempels worden geleverd in een wood mount cases en zal je zelf op het bijgeleverde hout moeten plakken.

Het witte blokje met een C erin zijn rubber stempels op EZ foam, deze worden geleverd in een dvd case. Om te stempelen met deze stempels heb je een clear blok nodig. Deze zitten ook in het assortiment van Stampin 'Up en zijn in verschillende maten te bestellen.Sfeerfoto uit de lente catalogus