vrijdag 29 maart 2013

Mats is geboren

Hey allemaal,

Lange tijd geleden dat ik weer even achter me blog ben gekropen. Ik kan jullie het grote nieuws vertellen dat ik inmiddels ben bevallen van een zoon. Mats Sem, hij is 6 maart geboren. Alweer een dikke drie week geleden. Bij de geboorte van Mats heb ik complicaties gehad waar een lang herstel aan is verbonden, vandaar dat ik nu pas weer wat van me kan laten horen.

Ik hoop weer wat vaker met het blog bezig te kunnen zijn en weer snel aan de freubel kan. Gelukkig had ik voor de bevalling nog het een en ander gemaakt wat ik aan jullie wil laten zien. Waaronder ook de kraamattentie voor het bezoek van Mats. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik heb gebruik gemaakt van de build a owl punch en de vlaggetjes lijnen heb ik gemaakt met de hearts a flutter snijmallen. De snoepjes zitten in de snoepzakjes van SU, ze zijn vast gestrikt en bovenaan zit nog een klein label met de tekst sweet baby uit het itty bitty banners set gemaakt.

Ik wens jullie verder een goede vrijdag toe.


2 opmerkingen:

 1. Ik zag weer een post van je voorbij komen. Leuk!! En wat heb je dit prachtig gemaakt!! Ik had het natuurlijk al bewonderd in het echt!

  Ik hoop dat het snel weer wat beter met je gaat!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je zoontje Mirjam! Leuke kraamattentie heb je gemaakt!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je me blog hebt bezocht, en bedankt voor je reactie..!!
Vind het erg leuk om ze te lezen.

Liefs