vrijdag 27 juni 2014

A message for you & 2de hands stempeldag

Weer twee kaartjes gemaakt. Eline heeft zo'n leuke oude typemachine stans ontworpen met allerlei leuke tekststempels erbij. Met wat viva inka old gold lijkt de typemachine nog een beetje ouder. Het leuke wereldkaart papier komt uit de eline beach house serie net zoals de achtergrond stempel. Met een sheet en viva inka gold bracht ik vlekken aan op de achtergrond. En met wat touw, tape en wat stempeltjes maakte ik de kaart af.Voor het volgende kaartje gebruikte ik de katten stans uit de eline's diertjes serie.
Vind het een schattig katje en ze is ook makkelijk te maken. Met wat leuke tape-jes van de Hema ( Ze hebben zulke leuke nieuwe spulletjes!! Ik heb er een winkelmandje al meerdere keren mee gevuld hihi ) Alle teksten op de kaart komen van het nieuwe tekst stempel vel af. De overige stempels, pijlen, hartjes, woordballon enz komen uit de nieuwe SU catalogus. Ze zijn eigenlijk voor project life maar op kaartjes doen ze het ook erg goed :) 
Morgen sta ik samen met Judith op de tweedehands stempeldag in sleen. Beide hebben we flink opgeruimd. We vinden dat de spulletjes die we niet of niet vaak gebruiken op een ander plekje nog prima jullie creatieve ideeën kunnen vervullen.!! 
De markt is van 10:00 - 16:00 bij art journey te Sleen. Wie weet tot morgen

lieve groetjes Mirjam 

3 opmerkingen:

 1. Oke ik dacht dat ik al volger was, maar niet dus.
  Nu ontgaat me niets meer dus.
  Bovenste kaart vind ik heel mooi en ook de onderste kaart is weer een schatje.
  heerlijk dat je vakantie hebt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf, die landkaart in combi met de typemachine. En het poesje is een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben lekker aan het neuzen op je blog en zie dat ik erg veel gemist heb :0 oeps!! Maar ik ben echt weg van jouw heerlijke nonchalante stijl! Zo gaaf! Allebei de kaartjes zijn echt fantastisch! Ikzelf vind het poesje van Eline ook z'n schatje. Nou ik ga nog eventjes verder neuzen hihi.

  Liefs, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je me blog hebt bezocht, en bedankt voor je reactie..!!
Vind het erg leuk om ze te lezen.

Liefs